Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vigyory71

    tag

    Az adás akadozás témában bejelentettem a problémát ma. Meglepően gyorsan kb 10 perc várakozás után kaptam ügyintézőt.
    Elmondtam neki, hogy akadozás van, és gyakorlatilag koax kábel nélkül is megy az adásom, valamint nincsenek helyi adásaim a boxomon. Településkód beállítást, és koax kábelre átállítást szeretnék.
    Első hallásra úgy tűnt nem igazán értette meg a problémámat, de a szokásos ellenőrzéseket végigfuttatta velem. Megrökönyödött, hogy a Vodafon beállítások menüben nem az van, amit várt. Csináltunk egy alaphelyzetbe állítást, de ezután sem az volt.
    Utánajárt, kérdezett másokat a problémáról, majd kihúzatta a konnektorból a boxot, és újraindíttatta velem. Ezután sem voltak helyi csatornák, és a koax nélkül működés ugyanúgy fennállt.
    Újabb alaphelyzetbe állítás menü, csatornakeresés, de gyakorlatilag minden változatlan.
    Ő azt mondja náluk minden rendben lévőnek látszik, én azt, hogy nálam meg nem.
    Ennek koax nélkül nem kéne mennie, és ezt ő is így gondolja.
    Végül kompromisszumot kötöttünk, kiküld egy szerelőt HOLNAP délelőttre. (Ez el kell ismerjem rekord, mert eddig ha szerelőt küldtek az 1hétnél hamarabb sosem volt lehetséges)
    Kíváncsi vagyok, hogy a szerelő innen tőlem mit tud majd tenni az ügy érdekében. Első blikkre azt gondolom felhív majd valakit, aki tudja mit kell állítania, és beállítja, ellenőrzi, jól működik, és már megy is tovább emberünk. :DD (na jó, ha ugyanaz a muki, aki szokott jönni, ha gebasz van, az iszik még egy áfonya levet is, mert azt szereti nálunk) :DD

    cocka - Az EPG-t megtaláltam, tényleg van a zöld gomb hatására, ez tök jó ötlet volt, köszönöm.
    cigam - igen, köszönöm, az OK -> LE gomb az megvolt, de elég nehézkes, macerás a Cisco boxon megszokott "i" gomb után.

    Valami kézenfekvőbbet vártam volna a Vodától, hiszen pl. a színes gombok közül csak a zöld és talán a kék van használatban jelenleg is. Egy sima piros vagy sárga gomb, esetleg egy "i" gomb a távirányítón nagyban hozzájárulhatna a felhasználói élmény növeléshez. Persze, hangsúlyozom, ez csak szubjektív vélemény, ahogy írtam is korábban :-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák