Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    A jelszó módosítására azért van szükség, mert ideiglenes jelszót igényeltél vagy ügyfélszolgálatunk segítségét kérted a bejelentkezéshez.

    Hazudnak a köcsögök, mint mindig. :W

    1. Nem igényeltem ideiglenes jelszót, mivel TUDOM a jelszót és ha megpróbálok belépni ez a baromság fogad.

    2. Nem kértem az ügyfélszolgálatotok segítségét.

    Annál is inkább nem, mivel ti generáljátok örökké a problémát az ügyfeleknek. Így persze mindig van és lesz is létjogosultsága a vodkafon ügyfélszolgálatának. Ezek a legnyugodtabb embert is kihozzák a sodrából.

    Ha bedőlök a csesztetésnek és megváltoztatom a jelszót, mi a garancia arra, hogy továbbra is be fogok tudni jelentkezni és nem írja ezt a baromságot?

    Annyi, hogy ez nincs a jelszóban: Legalább 1 speciális karakter: ?.-#&@!+_|

    De akkor miért nem azt írják, hogy változtasd meg a jelszavad, mert nem tartalmaz speciális karaktert és a jövőben csak speciális karaktert is tartalmazó jelszóval lehet belépni. Ha ezt írnák le valamit korrekt módon, akkor nem lennék felháborodva a hazugságukon.

    Díjnet ügy is jópofa:

    Nem vonatkozik a változás a vezetékes szolgáltatással rendelkező üzleti előfizetők egy részére, valamint a 29-​es körzet rézérpáras hálózatán vezetékes szolgáltatással rendelkező lakossági és üzleti előfizetőkre, számukra a Vodafone elektronikus számlák bemutatása és befizetése továbbra is elérhető marad a Díjnet felületén.

    Kérdés: Miért is?

    3. téma: Gondoltam kipróbálom ezt a sorozatfelvétel funkciót. Se a weben, se a boxon nem mutat egyszerre egynél több lejátszható felvételt. Ugye azt várnám, hogy ha felveszek valamit, akkor 1. rész lement ok, jön a második stb.. és ha mondjuk minden hétköznap van a sorozat, akkor megőrzi a felvételeket több napig és gyűlik. Nem, itt van mindig egy épp aktuális és kész. Hát elég sajátosan értelmezik ezt a sorozatrögzítést. Ettől se kapott még agyfaszt senki?

    Mi a következő lépcső? Modemet és koax hálózatot is az ügyfelek gyártsanak maguknak? Mennyire van még ennél lejjebb?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák