Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Újabb baromság a sorozatrögzítéssel kapcsolatban.

    Ha kiválasztod, hogy összes és belépsz az ominózus sorozatba a bélyegképre nyomással, akkor nem jeleníti meg egyszerre a már felvetteket és a felvételre tűzötteket. Találtam mellette két opciót és mindkettőnél vagy csak az egyiket vagy csak a másikat. Csak akkor jeleníti meg mindet egyben, ha az alap bélyegképre nyomsz, amit a felvételek főmenüből választásakor felkínál, ha az összesre nyomsz, akkor az van, amit írtam. Nagyon gáz.

    A másik a törlés. Felvétel törlése sorozatrögzítésből. Azt hittem ez sima ügy lesz, de persze tévedtem. Ha csak egy részt szeretnél törölni és azon állva választod ki a Felvétel törlése opciót, akkor felugrik egy ablak, hogy sorozat törlése, alatta három opcióval:

    vissza, sorozat törlése, epizód kiválasztása

    Na itt vigyázzon mindenki! A vissza gomb végrehajtja a kiválasztott epizód törlését, az epizód kiválasztásánál meg nem írja a bélyegképeken az adott rész sorszámát, csak a címét. Tehát pont amikor segítene az epizódok sorszámozása, akkor nem írja ki.

    Szóval marha jó, az epizód kiválasztása opciónál a vissza miatt meg mindig eggyel kevesebb rész jelenik meg. Mondom wtf.. és akkor jöttem rá a fentebb kiemelt részre.

    Nekem ez így most pont kapóra jött, de a vissza gomb szerintem nem kéne törölje az aktuálisan kiválasztott epizódot, ahonnan a "felvétel törlése" gombot választottad, hanem csak vissza kéne lépnie a felvétel meghagyásával. Plusz ha kiválasztom, hogy felvétel törlése, akkor ne kínálja fel a sorozat törlését, mert akkor az adott résznél vagy bármelyiknél már eleve azt választottam volna. :W
    Az epizód kiválasztása meg legyen már egyértelműbb. Függőleges listában kéne megjelennie, kicsit talán átláthatóbb lenne, nem egymás mellett.

    De tekintve, hogy ilyen megbízhatatlan a szoftver, még ha működne is az epizódok kiválasztása, inkább egyesével törölném ki, hogy lássam a törlés után egyáltalán a jót törölte-e ki.

    Szóval van baj bőven. :C

Új hozzászólás Aktív témák