Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Guidetti

    csendes tag

    Sziasztok!

    Éveken keresztül szinte 0 panaszom volt a UPC-re, mióta a Vodafone égisze alá tartozik több problémám is volt, de semmi számottevő, viszont az elmúlt időszakban botrányosan használhatatlan az internet szolgáltatásuk. Amúgy egy 500 megás csomagom van. A böngészőben a weblapokat extra lassan tölti be, mind kábelen mind pedig wifin keresztül. A chromecastomon is alig tudok bizonyos esetekben megnézni egy filmet és a mobil eszközeim is rengetegszer eldobálják és előfordul, hogy nincs wifi a telómon de kábelen boldogan ketyeg tovább. Nyilván vannak kivételes napok és alkalmak amikor egész oké a net, de többségében eléggé gyenge. A routert rengetegszer újraindítottam(connection box), de nem okozott számottevő javulást.

    Ami még eszembe jutott, hogy van egy másik router bekötve jelismétlő üzemmódban, van esély arra, hogy az terheli ennyire a hálózatot vagy másból ered a probléma?

    A másik, hogy napközben nem vagyok itthon, de egy pár napja amikor akkor használtam nem volt olyan lassú a net. Létezne, hogy itt vidéken ennyire le van terhelve esténként a hálózat vagy csak véletlen egybeesés volt, hogy jól funkcionált a net.

    Előre is köszönöm nektek a segítséget! :D

Új hozzászólás Aktív témák