Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    Levél jött Vodától a tévészolgáltatással kapcsolatban, ebből szemezgetek:

    "A Vodafone TV alkalmazásban a kedvenc tartalmak már álló képernyőn vagy más alkalmazások használata közben is élvezhetők! Az állóképes lejátszáshoz a Műsorújságból, felvételekből vagy lejátszási listákból egy tartalmat szükséges kiválasztani és rákattintani. Ezt követően az előképen található lejátszási gombot kell megnyomni, és már el is indul a műsor állókép üzemmódban. Amennyiben engedélyezve van a mobilkészüléken az automata elforgatás, szabadon választható az álló- és fekvőkép üzemmód, illetve a lejátszó jobb felső sarkában még akár a lebegő ablak is kipróbálható, hogy más alkalmazások használata közben is élvezhető legyen a megnézni kívánt műsor!"
    Nos, ez az iPaden futó VTV appra nem igaz. Lebegő ablak van, és persze ilyenkor a mögötte futó másik alkalmazás lehet portrait módban, de egyébként az "állóképes lejátszás" nem megy. Maga az app is landscape-ben indul el, az EPG is csak fekvő módban tekinthető meg. Ha innen bármit elindít az ember, az is csak fekvő módban jelenik meg. Ezt persze megírtam az App Store-ban is a fejlesztőknek, amikor megjelent az utolsó frissítés a fenti, portrait módot ígérő changeloggal, de nem reagáltak...

    További érdekesség:
    "Ezúton értesítjük, hogy a Szolgáltató tárgyalásokat folytat az Extreme Sport Channel, AMC HD, CBS Reality, Film Cafe SD/HD, Film Mania SD/HD, JimJam, Minimax, Spektrum HD, Spektrum Home SD/HD, Sport1 HD, Sport2 HD és TV Paprika SD/HD műsorcsatornák médiaszolgáltatójával a műsorcsatornák Szolgáltató általi terjesztését lehetővé tevő szerződés meghosszabbításáról. Amennyiben ezen tárgyalások nem vezetnek eredményre, úgy erre az esetre 2022. október 1-jétől az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (Eht.) 132. § (2) bekezdése és a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) és Kiemelt Üzleti Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: Kiemelt Üzleti ÁSZF) 7.2.3. pontjai alapján a Szolgáltató az ÁSZF-et, Kiemelt Üzleti ÁSZF-et és az Előfizetői Szerződéseket az alábbiak szerint módosítja: Az ÁSZF és Kiemelt Üzleti ÁSZF, 1. sz. Szolgáltatások leírása melléklet 1. sz. Csatornakiosztás függelékéből kivezetésre kerülnek az Extreme Sports Channel, AMC HD, CBS Reality, Film Cafe SD/HD, Film Mania SD/HD, JimJam, Minimax, Spektrum HD, Spektrum Home SD/HD, Sport1 HD, Sport2 HD és TV Paprika SD/HD műsorcsatornák. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a fenti csatornák médiaszolgáltatójával történt megegyezés hiánya miatt a csatornák a kínálatból kikerülnek, úgy azokat hasonló tartalommal tervezzük helyettesíteni, melyről a későbbiekben külön értesítést küldünk."

    Hosszú levél, nekem a fentiek a legérdekesebb részek.

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák