Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atika88

    senior tag

    Sziasztok!

    A Vodafone a 29-es körzetben (volt UPC) Csévharaszton hogyan, milyen körülmények között köti le az utcai optikai szálról a szolgáltatásokat? Tudna valaki milyen eszközállományt, szerelvényezést, telepítési útmutató szerint kötnek be/le?
    Azért lenne fontos, mert családi ház épülget most és fontos lenne a szerelvényezés, kábelezés végett. De a Vodafone weboldal alapján nem jutottam dűlőre eddig.

    A terv következő: bejön optikai szálon a Voda szolgáltatása egy háztartási helyiségbe (itt van minden más fityfene: villany, biztosítékok, hőszivattyú beltéri, puffer, padlófűtés stb stb.) Ide ha bejön az optika, azt szeretném tovább vinni szétbontva 4 fő egységre. 1 db Nappali és 3 db Szoba végpontokra (ahol tévé és lan net kiállás is lenne a falból). +a Voda router WiFije, amiben annyira nem bízom :))

    Milyen erősek a mostani Voda Wifi Routerek egyébként? 80 m2 lakásba menne kb lakás középre a rovuter és onnan lenne lanon szétosztva a net minden szobára. Csak nem tudom pontosan milyen eszközöket ad majd a Voda :F

    Köszönöm szépen a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák