Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • betyarr

    veterán

    sziasztok!

    leírom a problémámat,hátha van másnak is ilyen tapasztalata vagy megoldás rá:

    adott egy samsung tv,ci kártyával használjuk.pár héttel korábban kezdett el sz*rakodni: az alacsony frekvenciájú adókat nem tudta rendesen dekódolni (rtl klub,teen nick stb.),vagy egyáltalán be sem jött az adás,vagy élvezhetetlenül kockásodott a kép és szaggatott a hang.voda szerelő kijött,bemérte a kábelt,az rendben volt,cserélt kártyát,de az sem segített.áthoztunk egy másik tv-t,azzal rendben volt az adás.mondta,hogy szerviz lesz belőle,mert a tv a ludas,valszeg főpanel cserés.
    elvittem a tv-t szervizbe,ott kapásból azt mondta a pali,hogy ne is hagyjam ott,többször is találkoztak már a hibával és a vodánál valami fej egység okozza ezt a hibát.hiába cseréltek más tv-kben panelt,nem oldotta meg a problémát,mi több,nem is érdemes,mert 65k egy új panel+munkadíj.vegyek egy másik tv-t.hiába mondtam neki,hogy eddig viszont működött minden úgy ahogy kell,de lényegében lerázott.
    volt már ilyenre példa?nyaggassam a vodát továbbra is?most ha veszek egy másik tv-t és azzal is előjön ez a gebasz,akkor megint meg vagyok lőve. :W

Új hozzászólás Aktív témák