Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nájtrájder2

    friss újonc

    Üdvözletem mindenkinek!
    Elkövettem egy banális hibát amit előre láttam, de voltam olyan idióta, hogy megtegyem.
    Szóval a vodafone feltöltőkártyás számomnál van mindig 100mb ingyen mobil net. Nem olyan rég vettem egyszeri 1500 forintért 60 napra 1GB mobilnetet. 38 napom volt hátra és maradt még 0,59.
    A fiókba ott volt a szokásos 100 mega is. A fizetett mellett a kikapcsolás ikon. Mondom le kéne tesztelni, hogy kikapcsolom egy-két napra és majd visszakapcsolom. Nem az volt, hogy a szolgáltatás törlése vagy felfüggesztése, bármi. Szerintem, ha kikapcsolok egy tévét, vagy Mindig tévés setboxot, normális, hogy visszalehet kapcsolni.
    Szóval ők törölték a szolgáltatást, jöttek az sms-ek. Egyből eltűnt a fiókból. Végül is vagy 900 forinttal megloptak.
    Már bocsánat nem az szerepelt ott, hogy a szolgáltatás végleges törlése (amiért fizettem).
    Persze én vagyok az idióta, főként mert láttam előre, hogy mi lesz, de nem akartam elhinni, mondom a kikapcsolás az kikapcsolás nem megszüntetés vagy törlés.
    Persze nem fogják visszakapcsolni, fenyegetőzhetek nekik fogyasztóvédelemmel, kidobom a kártyákat és visszamegyek másik szolgáltatóhoz, ami így is úgy is megtörtént volna, mert gyalázatos a térerő ahol lakom. Amióta meg ez a tróger cég átvette a upc-től a netet, évtizedes mail címem nyírták ki, a wi-freeről nem is beszélve.
    Arról már nem beszélek, hogy soha nem lehet időben kifizetni a netet, korábban jöttek visszaigazolás mailek, most már az se. A upc is tróger volt, de a vodafone az a trógerság királya.
    Amúgy nem akarok nekik ötletet adni, ha jobban leakarják húzni az embereket, akkor lehetne az is, hogy aki a telefonján kikapcsolja a mobilnetet mert az otthoni wifit használja, akkor azonnal törli a szolgáltatást, nem számít, hogy előtte fizetett ki több ezer forintot, végül is a szerződés hatezredik kisbetűs sorában fel volt tüntetve.
    Gondolom, ha feltöltesz a telefonodra 10000 forintot, ami egy évig felhasználható, de te elutazol külföldre és felfüggeszted a számod egy hónapra, akkor a 10ezret a kedves voda szépen lenyeli.
    Amúgy jó lenne, ha a fogyasztóvédelem foglalkozna ezzel a gazember céggel.

Új hozzászólás Aktív témák