Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz kezo0 #124351 üzenetére

    Hát nekem most volt ilyen először és valóban az EPG-vel lehet összefüggésben, mert annak ellenére, hogy ugyanúgy letölti az EPG-t, ahogy korábban is, az infóknál az EPG-nél "nem elérhető" helyett már dátum van.

    Ez meg csak annyit csinált, hogy megjelent egy üzenet miszerint:

    A Vodafone Mediaboxra időzítve van egy frissítés.

    És ki a picsa időzítette, merthogy én nem, az biztos! :D
    Opciók: Visszavonás vagy Folytatás.. majd semmire nem nyomtam rá, hanem kb. 1 perc után automatikusan a folytatást választotta.
    Ezután pedig Kérem várjon... majd durván 2 perc "pulzáló" karikázás után újraindult az egész és hirtelen minden további üzenet nélkül visszadobott az élő adásba.

    Még mindig ott tart a sztori, hogy magát az élő adást nem képesek elválasztani a GUI/OSD-től. Szóval pl. ebben az esetben is, ha felugrik ez a szar, addig minek megy a háttérben a videó vagy az élő adás? Vagy ha belépek a menübe, akkor a menüre akarok figyelni, nem a műsor hangjára meg a homályos képére.
    Meg jó, mit bánom én, menjen tovább a kép a háttérben, ha már ennyire nagyon akarják, de a hang kussoljon már el a háttérben! Hát van olyan, hogy a kép nem is látszik egyáltalán, de a hang még szól a háttérben. MINEK?!

Új hozzászólás Aktív témák