Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz zzola #124599 üzenetére

    Nem írtam oda a történet egyes elemeihez, hogy melyik kinek a hibája. :) De az biztos, hogy:
    – anyu régi személyi igazolványának száma benne volt a rendszerükben, hiszen egy évvel korábban még azzal sikerült vele szerződést kötni. Ez az adat ott volt a My Vodafone profiljában. Csak az új szerződés megkötésénél nem fogadta el már a rendszerük, mert ők időközben „átálltak informatikailag”. Tehát azért, mert ők változtattak valamin a saját rendszerükben. És ezek után csak vonogatták a vállukat, amikor valaki új hűségszerződést akart velük kötni – ami ugye elvileg nekik is jó lenne.
    – amikor ezek után panaszlevelet írtam nekik a hivatalos csatornán, kérve, hogy valahogy oldják ezt meg, vagy mondják meg, mit tegyünk, hogy szerződhessünk velük, sem 30 napon belül, sem azon túl nem válaszoltak rá.

    Nem írtam, hogy a dec. 8. nem fér bele a határidőbe. Nem érdekel, mikor cserélik az eszközt, mert ők akarják cserélni. Felőlem jövő év február 30-án is cserélhetik. De az megkérdőjelezhető, hogy addig nem lép életbe az új szerződésben foglalt kedvezőbb ár, míg nem történik meg az eszköz cseréje. Hiszen nem módosítottunk csomagot, és nem mi kértük az eszköz cseréjét. Az új árnak nov. 21-től kéne érvényesnek lennie, az új szerződés is (ami kb. azonnal megjött anyu profiljába) aznapi keltezésű, benne az új árral.
    Aztán meg ugye ők is láthatják a saját rendszerükben, hogy a HGW cseréje dec. 8-ra van beütemezve. Addig miért cseszegetnek a régi eszköz visszaszolgáltatásával? Fejetlenség a köbön.
    Közben beszéltem már a 1270-nel, és nyilván azt mondta az ügyintéző, hogy ne törődjek ezekkel az SMS-ekkel. :) De ugye emiatt megint nekem kellett őket hívni… És azt is mondta a csaj, hogy a szerelő VALÓSZÍNŰLEG el fogja vinni a régi eszközt, amikor telepíti az újat. No comment. :W

    De valóban, ez az egész sztori nem is csak a Vodafone-ról szólt, hanem az egész kálváriáról, amit járni kell amiatt, hogy megkössünk anyukámnak egy rohadt egy éves hűségszerződést. Benne az okmányirodával, ujjlenyomat-vétellel, bőrgyógyásszal, meghatalmazásokkal…

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák