Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vigyory71

    tag

    válasz polonic #125933 üzenetére

    Én ugyanezt terveztem, ismét rápróbáltam a Telekomra. 2 éve ugyanígy januárban már megpróbáltam. Budaörs, 10 emeletes panel. Akkor is ahogy most is, a honlapjuk szerint minden frankó, minden jó az én címemen, egy egész jó árat is kaptam rá, az 1000/1000-es nettel, TV-vel minden földi jóval, kicsit jobbat mint a jelenlegi Vodás 500-as netes ár.
    Az ügyintéző felvette a szükséges adatokat, megkötöttük a szerződést, és már csak a technikust kellett várjam, hogy behúzza az optikát. 2 éve emberünk jött is, húzta volna, csak ellenőrizte még előtte az épületben a szabad optikai csatlakozásokat... Ahhhaaaa... Na, az nem volt egy darab sem, így 2021 januárjában szépen békében visszamondtunk mindent.
    Most 2023. januárban ugyanezt végigjátszottuk. Úgy tűnik azóta sem sikerült szabad optikai csatlakozást kreálniuk az épületbe, de ez nem zavarta az ügyintézőt abban, hogy szerződést kössünk, amit 2 hét múlva egy ajánlott levélben minden megvalósítási törekvés nélkül fel is mondott a Telekom. Mondván, hogy nincsen szabad optikai csatlakozásuk az épületben. És ahogy az érdeklődésemre kapott válaszból megtudtam, nem is tervezik, hogy esetleg legyen :Y
    Pedig már nagyon viszketett a netem, hogy telekomossá legyen. :C
    Bár az utcában a többi házban van ugyan Digi, de ennek az épületnek a Digivel nem sikerült megegyezni, plusz bevallom mondjuk, hogy őket amúgy is offolnám, csak legvégső esetben számítok rájuk. Lenne még esetleg Flip, ami viszont soványka sebességben, meg hát az is Telekom infrán megy úgy tudom, szóval ez is duplán off-os. Így aztán nincs más hátra mint előre... maradnom kell a Vodánál.

Új hozzászólás Aktív témák