Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Adams84

    tag

    válasz cocka #127169 üzenetére

    Félig off:
    Amennyiben RTL-es sorozatról van szó, akkor alternatív megoldásként lehet használni az RTL+ mobilappot vagy a webes felületet, ahol szabadon bele lehet tekerni a műsorba.
    (Persze nem biztos, hogy az adott sorozat/műsor valóban fent van az RTL+ -on, de az esetek egy részében hasznos lehet a felhasználó számára.)
    A Vodafone által biztosított szolgáltatói kóddal aktiválható az RTL+ "Active" csomag, ami kevesebb reklámot ígér mint az ingyenes "Light" verzió.
    Ami biztosan megtekinthető és tekerhető az Active+ csomaggal: "A TV-műsorok aktuális évadait visszanézheted, és exkluzív tartalmak is várnak, többek között a History Play műsorai, de akár animációs tartalmak is."
    Itt is tesznek be pár másodperces reklámokat, de elviselhetőbb, mint a 15-20 perces egybefüggő reklámblokkok (amiket áttekerni sem lehet a Vodafone box-on) :D

    Persze aki arra vágyik, hogy a Vodafone box-on szinte minden műsor (filmek stb.) "előretekerhető" legyen az RTL csatornákon, az sajnos jelenleg nem kivitelezhető, mivel tiltva van az RTL által.

    Aki nagyon szeretné reklámmentesen megtekinteni az RTL-es tartalmak egy jelentősebb részét (pl. filmek, régebbi sorozat évadok), az megrendelheti az RTL+ fizetős verzióját (első hónap ingyenes, utána 1.990 Ft/hó). :U :)
    Kicsit szomorú, de sajnos ez van ...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák