Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Handball94 #23171 üzenetére

    Kérjél, nem jó ha valami nem csatlakozik normálisan. Az a helyzet, hogy a szolgáltató nem minden esetben korrekt az ügyfelekkel. Van még nekik rengeteg használt box-uk és gondolom kiküldik, jó lesz az címen és 10-ből 2 reklamál, már akkor is jól jártak, mert megint kint vannak a sz@rok.

    Nekem is az egyik box-om SD, de már 7 éves darab, szóval, vigyázunk rá, újonnan hozták és soha nem volt javítva, de ha bedöglik akkor nem fogom hagyni, hogy valami lestrapált darabot hozzanak. A +4 HD adó minden eszközön biztosítva kell legyen, amennyiben digitális az előfizetés, tehát mondhatod azt, hogy te szeretnéd azt a 4 adót HD-ban nézni és akkor olyan eszközt küldenek ami HD-képes de SD áron, mivel csak az a 4 HD adó aktív, annak ellenére, hogy a fó előfizetésedhez jár a +22 HD adó, amennyiben a második v. harmadik készüléken is csak HD-t nézel akkor már aktiválás után a HD-nak megfelelő áron kapod az eszközt.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák