Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • khorvat

    senior tag

    Eddig felemás a UPC Wi-Free történet nálam, kapásból beüzemelés napján netem 240/20 helyett 10/0,5 lett igaz ez másnapra javult 80/20 is lett már, szal ez majd beáll tegyük fel.
    Kikapcsolt wifis "Uborka" bridge módba mögötte saját router, persze így is elindult a UPC free netje, először azt hittem a szomszédtól jön a jel, de kiderült hogy tőlem:)
    Itt jönnek az újabb gondok, saját netes kódommal tudok csatlakozni a saját routerem wi-free hálózatára,prioritás mentes androiddal kelemetlen. illetve azt mondták ilyen nem is lehet de mégis, lehet az okozza, hogy az uborkán nem használom a UPC előfizetéses netem wifivel, csak a saját routeren ezért enged fel?
    Alapjában véve egyezik az elveimmel az adjunk szabad wifit, gondolkoztam már egy saját routeres korlátos szabad wifi engedélyezésén is. de ez így kicsit jobb mert kapok is érte vissza vmit!
    Gondom az, hogy nem tudom ellenőrizni hogy jelenleg kik és hányan használják a Wi-Free netet tőlem, ugyanis bridge módba ez nem látszik! Ezért meg nem fogom a módot váltogatni, nekem a saját routerem saját wifije kell első sorban!
    Ha ezek az anomáliák nem oldódnak meg pár hónapon belül lehet ki kell lépnem a nagy közös netes megosztásból, metrt így nem olyan jó buli szerintem!
    Maga a bevezetés módja pedig egyenesen vérlázító, kérdezés nelkül és én pazaroljam az időt a lemondásra felháborító, előfizetők 80% kb. azt se tudja mi ez és hogy nála bekapcsolták érdekes eljárás a XXI. században!

Új hozzászólás Aktív témák