Hirdetés

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gubek-Einste

    Topikgazda

    Csütörtökön délután 3-4 óra között volt két szakadás amikor is elég nehezen talált vissza (5-6 perc volt) a Cisco HGW a hálózatra (tévé ment rendesen), a második alatt fel is hívtam a hiba bejelentőt, amire felvette egy élő ember addigra pont visszajött. Mondta, hogy a környéken hiba van de már csinálják de nálam is van valami baj így hétfő dél utánra fel is lett véve egy kiszállás. Egész este és éjjel (ameddig be volt kapcsolva a gép) nem volt szakadás.
    Péntek délelőtt kilenckor hívtak. hogy mi a helyzet, mondtam, hogy azóta minden rendben így a hétfői kiszállás törölve lett. Délelőtt 10 óra körül ismét volt két szakadás amikor is megint elég nehezen talált vissza az eszköz a csatornákra. Ismét hívtam őket, hogy újra nyissam a hiba jegyet, az illető tanácsára egy HGW kikapcs-kábel kihúz-bedug-visszakapcs történt. Mondta, hogy nem lesz jó akkor csináljak az eszközön egy reset-et, ha úgy is jelentkezik akkor hívjam őket megint de azóta nem jött elő ismét.
    Ma délután egy óra magasságában vartalanul megjelent nálam egy technikus a csütörtöki-pénteki szakadozás miatt. Néztünk egy jelszinteket a gépen, nem mért a műszerrel de hozott egy Ubee-t magával, megállapította, hogy annyira nincs nagy gond de be lett téve egy 3-as csillapító a HGW elé. Nézett még a tablet-n 1-2 dologot a környékről ahol is volt az utóbbi napokban 1-2 gond. Kicsit beszélgettem vele, teljesen normális volt.
    Most ilyenek a jelszintek:

    Downstream Channels
    Power Level: Signal to Noise Ratio:
    Channel 1: 8.7 dBmV 41.5 dB
    Channel 2: 9.5 dBmV 41.5 dB
    Channel 3: 9.5 dBmV 41.9 dB
    Channel 4: 9.8 dBmV 41.9 dB
    Channel 5: 8.9 dBmV 41.2 dB
    Channel 6: 8.1 dBmV 41.0 dB
    Channel 7: 8.6 dBmV 41.4 dB
    Channel 8: 8.2 dBmV 41.4 dB

    Upstream Channels
    Power Level:
    Channel 1: 48.2 dBmV
    Channel 2: 47.2 dBmV
    Channel 3: 48.2 dBmV
    Channel 4: 47.4 dBmV

    Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

Új hozzászólás Aktív témák