Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeni

    félisten

    válasz Intruder2k5 #35510 üzenetére

    A Trio L csomagban a vezetékes hálózat használata esetén az van írva egyértelműen,hogy saját UPC hálózatban 0 Ft a telefonálási díj vagyis a kapcsolási díj.
    Más hálózatba vagyis a T-Home (Telekom) felé szintén 0 Ft. Ide tartozik a nagyobbak az Ínvitel ,a Digi (?) és más vezetés szolgáltatás nyújtó társaságok. Ez igaz?
    Tegnap rákötöttem a pincéből felhozott (sokáig dobozban tartott) Panasonic KX-F130 old telefonomat (FAX/üzenetrög.) lehet,hogy a hosszú állás miatt ártott a ketyerének (bár a bill. erősen kell nyomkodni-megpróbálom alkohollal kipucolni a bill. érintkezőit)) nem tudok tárcsahangot elővarázsolni vele. Maga a kézibeszélő jó mert hallani a kültéri dolgokat- hangomat lehet hallani rajta. Működő képesnek tűnnek,mert a többi része is megy. Tudtommal szabványosak a bekötések,menni-e kéne vele. Ezt csak úgy tudom megerősíteni ha a telekről haza hozok egy működöt vagy az enyémet kiviszem próbára,mivel ott hasonló T-home Kombi szolgáltatás van. Amúgy a kapott tel. szám működik vagyis kicsenget,de nincs a kapcsolódási-szolgáltatás hozzáférési ponton semmilyen eszköz amivel felvehetném.

    szerk.:
    a Cisco modem a wifit leszámítva miben jobb a kapott Ubee kombi modemtől (T-hom hálózaton ADSL-nek nevezzük-itt az UPC esetén ugyanaz a megszólítása?) teljesítményben ?
    Mivel míg nem cseréltem ki a modemeket egymással addig a régin se volt gond,valamiféle hátrányát nem vettem észre.
    Pár sorral, lejjebb ezt olvastam-ez miben érintene a hiánya. dhcp-kiszolgáló

    ezek szerint a Panasonic KX-F130 a dohos levegőtől hosszú állás alatt valamiért elromolhatott,mivel be volt dobozolva,nem találtam benne bogarakat,csúszó mászkálókat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák