Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz mlinus #36074 üzenetére

    Köszi!

    3.) Mióta nincs? Vagy hivatalosan van, gyakorlatban nincs?

    1.) Az a baj, hogy a tévé a nappaliban, a gép meg 10 méterrel odébb. A régi T-home rendszerrel úgy volt megoldva anno (IPTV), hogy a set-top-box a nappaliban, a modem a gépnél. Most viszont a mindkettő a nappaliban, és a kábelelézs miatt a kettő kb egymástól max két méterre lehet. A modemből megy a régi fos 10 éves UTP a géphez. A modemhez valóban adtak egy (sárga) UTP-t, kemény másfél métert. Ezért az egyetlen megoldás, hogy szerzek egy 10 méteres UTP-t ami tudja a Gigabitet, a kérdés hogy meg kell vennem esetleg a UPC-hez ha bemegyek adnak? Ha nem, akkor hol mennyiért?

    2.) Kipróbálom mindkettőt köszi. G2 Mini (2014 február) Sony W706B (2014-es tévé) illetve egy Asus K43-SV (2011 közepe) eszközeim lennének, ezek közül valamelyiknek necces lehet az 5Ghz?

    [ Szerkesztve ]

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák