Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeni

    félisten

    válasz Zitronensaft #37241 üzenetére

    Sajnos az ászf-ban nem szerepelnek azok a szolgáltatások melyeket a KEDVES UPC NYILVÁNOSAN MEGHIRDETVE TÖBB HELYEN ilyen, amolyan bónuszként,grátiszként hirdetnek,melyet az általuk megadott időpontig be sem tartanak!
    Mert ha benne lenne az "ászf" egyik sorában mint kötelezettségként való betartást,akkor nem szüntetné meg idő előtt azon szolgáltatás nyújtását.
    Nem ér 1 Ft-t a cég becsülete,a szavahihetősége és hitelessége! Ezért nem megyek be az UPC egyik kirendeltségébe kérdőre vonni,hogy akkor mégis mi alapon tették meg? Ugyanis ezzel a cselekedettel alapból szerződésben foglaltakat megmásították,módosították egyoldalúan.

    Az UPC ne csak akkor legyen nyálas mikor szerződést köt az egyik ügyfelével hanem legyen továbbra is nyálas míg tart a szerződési időtartam.

    Intruder2k5

    Az Árkádban volt bent pénteken a párom a feltett kérdésére,hogy miért szűnt meg?... az ügyintéző a HBO csomag megszűnésének bejelentését nem tudta hitelt érdemlően bizonyítani,hogy lemondtuk idő előtt a HBO PAKK szolgáltatását szóban vagy írásban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák