Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz kezo0 #37988 üzenetére

    Próbáld meg a lemondást, 1-2 hónapja én is hasonlóképp hosszabbítottam, pedig nálunk az alternatíva is csak Invitel ADSL. Bekamuztam, hogy az Invitel fejleszt, és megígérte augusztusra a 60-as VDSL-t olcsóbban mint a UPC adja ugyanezt kábelen, vezetékes telefon nem kell, mert mindenki csak mobilozik a családban, TV-nek meg jó lesz a tányéros DIGI, a második TV-től pedig ingyen MindigTV. Egyből nem kellett nekem sem felfelé váltani TrioXL-re, pedig előtte csak ezt nyomták nekem is, sőt egy minimálisat csökkent is a havidíjam, és a netet 120-ra emelték, minden más maradt a régiben. A különbség annyi volt, hogy engem hívtak, hogy lejár a hűség, és lenne egy "remek ajánlatuk". Persze ez a remek ajánlat nekem sokba lett volna, így alkudtam azért amit én akartam.

    Vsz. ha felhívod őket, csupán érdeklődve, hogy miként zajlik a felmondás, mennyivel előtte kell bejelenteni, hova, kinek, milyen módon, eszközöket kinek kell majd leadnod, számodra is lesz jobb ajánlat, hidd el!

    szerk.:
    Látom közben ez is letárgyalva, de azt megpróbálhatod amit én írtam, csak érdeklődj a felmondás mikéntje után, ezzel még hazudnod sem kell! Ha kérdezik, mondd meg, hogy nézelődsz másik szolgáltató után, és szeretnél tájékozott lenni, ha kapsz jobb ajánlatot máshol. Ennyi...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák