Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabi63

    senior tag

    válasz kaszaf #42549 üzenetére

    Azon csodálkozom, hogy még nem vonultak ki tőlünk. Itt minden licencet elveszítettek az EBEL-en kívül. Abból is csak a Fehérvár meccseit adják élőben. Nem sportcsatorna az már. Heti egy azaz 1 élő közvetítés? Az is csak a téli hónapokban. A többi reklám, bugyuta stúdióműsor, meg ingyen beszerezhető sport jellegű szemét.

    A horvát, szerb Sportklub meg 6 csatornán ontja 24 órában az élő közvetítéseket. Pedig konkurencia ott is van. Az Arenasport 5 darab HD csatornán sugároz, Szerbiában van Digisport is. Sportklub Golf HD, meg anyám tyúkja is van, nálunk meg az egy szem csatornájuk is agonizál.

    Tudom, aki nem néz sportot, annak a 2 Sport TV meg a most már 3 Digisport is sok, de máshol ezek szerint nem 5, hanem 15 is elfér. Mondjuk nem tévét nézni járok délre, de ki voltam akadva, mekkora választék van náluk. Fox Movies HD, Fox Crime HD, és még több Fox HD csatorna például. (Itt meg van egy SD, ami ráadásul nem elérhető az ország legnagyobb kábelszolgáltatójánál.) Több CBS HD csatorna, de nem is sorolom tovább..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák