Hirdetés

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

  • Megjött az ASUS 240 Hz-es, fényes WOLED monitora

    ph Az MI-s képességekkel felvértezett újdonság 20 százalékkal jobb fénysűrűséget produkál az egész képátlón átívelve, mint a PG27AQDM.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz prozodus #43185 üzenetére

    Pedig itt is vagyunk néhányan, akik alapjában véve elégedettek vagyunk, még ha az internetes fórumokra jórészt panaszkodni, és nem dicsérni járnak is az emberek. Én pl. a RubiCom akvizíció óta vagyok UPC-s, ami ha jól rémlik, 2012-ben volt. Nem sokkal ezután volt egy bő egy hetes időszak, amikor az ELMŰ oszlopcsere során összetörték az optikai gerinckábelt, ami miatt szinte használhatatlan volt a net és a telefon. Erre az időszakra a hiba kijavítása után kaptunk több mint egy havi (tv, net telefon) számlának megfelelő jóváírást, és azóta szinte beton stabil a szolgáltatás, eltekintve 1-2 kisebb hibától, ami minden hálózaton megeshet, és amiket viszonylag rövid idő alatt elhárítottak. Alternatíva az Invitel VDSL és az IPTV lenne, amit köszönöm nem kérek, ha más nem, akkor csak az ára miatt sem, de IPTV még ingyen sem kellene, és mindemellett nem panaszkodhatom a jelenlegi csomagom árazására sem.

Új hozzászólás Aktív témák