Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz Járókeret #44915 üzenetére

    Szia,
    messze nincs azért 555 csatorna, hiszen vannak a sorszámozásban jókora lyukak is kihagyva, hogy oda az adott tematikáknak megfelelő új csatornákat is betehessenek később (más kérdés, hogy számottevő bővítés elég rég nem volt...).
    A boxon mindig ott lesz az összes csatorna, tehát azok is, amelyekre nem fizetsz elő – azoknál egy erre a tényre figyelmeztető szöveget láthatsz a csatorna műsora helyett.
    Ezért ajánlott az általad nézni kívánt csatornákat kedvencként megjelölni, így van lehetőség csak ezek között szörfölni, ill. az EPG-ben is csak a kedvenceid műsorát megjeleníteni, amikor a Guide gombot megnyomod. De a sorrendjük (és a sorszámuk) a kedvenceken belül is mindig az lesz, ahogy azt a UPC előre elrendelte, szóval sosem tudod pl. az RTL Klubot az M1 elé tenni. Ha ilyen úri huncutságokra vágysz, akkor használj inkább mediacardot (már ha alkalmas ennek fogadására a tévéd), mert a legtöbb tévé több lehetőséget nyújt a csatornák rendezésére, mint a box. De vigyázat, ez sem igaz az összes tévére, ha UPC-s kártyával használod!

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák