Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    Sziasztok!

    Ez a UPC szolgáltatás a 8. kerületben borzalmas. Nincs nap, hogy ne szakadna meg. Hétköznap is este ránéznék a leveleimre, erre folyton szétkapcsol. Már többen is próbáltak innen tanácsokkal segíteni, valami csillapítóval is kezdtünk valamit, mert a szerelők már 2-3 alkalommal voltak kint és mindig bontani akarták a falat.

    Valahogy a wifi-s router előtt semmi gond nem volt. Ügyfélszolgálat számát se tudtam, bezzeg most. Alig várom, hogy lejárjon a hűség aztán növelem a churn rátájukat. Proaktív segítőszándék nulla a cég részéről. A fórumtagok esküszöm többet segítettek. De ez borzasztó, hogy egy levél megírása is már rerto módon, jegyzettömbben kell, hogy biztos ne vesszen el, amit írtam, aztán ha van net, copy->paste.

    Siralmas, amit mifelénk nyújtanak. Már fel se hívom őket, mert megint jönne egy szerelő, aki ócsárolná az előző munkáját. Állítgatna valamit, majd közölné, hogy ha továbbiakban is rossz, akkor biztos a falban levő kábel a rossz. (Hozzá se nyúltunk, nem is fúrtunk, faragtunk.)

    Elnézést a kiborulásért, csak itt sok segítséget kaptam és a UPC részéről csak bontanának, ami valószínűleg nem oldaná meg a gondot.

    (A felfelé irányuló jelem szinte stabil 51dbmv, míg a lefelé 36-37. Ha jól emlékszek, az 51 rossz. Pedig auto beálíltáson van a wifi-választó. Lehet azért büntetnek, mert kiszálltam a wifree bizniszükből.)

    [ Szerkesztve ]

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák