Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Klown

    aktív tag

    Sziasztok!

    (Csak infó gyanánt, hátha a Google becache-el, s valaki rákeres.) Ma volt a házban két UPC-s üzletkötő, akik a lakók 50%-os beleegyező nyilatkozathoz szükséges aláírásokat gyűjtötték. A segítségemmel 15 perc alatt meg lett nekik. (Idősek nem mernek aláírni semmit, de én ha mondom, hogy nyugodtan aláírhatják, akkor aláírják, megbíznak bennem. Persze elmagyaráztam, hogy nem jár semmilyen kötelezettséggel, csak nyerhetnek a dolgon, mert ha több a konkurencia, akkor az árharcot eredményez, ergo olcsóbb díjakhoz vezet, amivel ők is jól járnak hosszútávon. Na ezt megértették már... :P )

    Az üzletkötők megerősítették, hogy igen, végre Budapest XVI. kerületében, a Centenáriumi lakótelepen is elérhető lesz a kábeles UPC. :C Olyan február-március tájékáig kiépül és akkortól várható a szolgáltatás élesítése, lehet majd előfizetni. :K Felüdülés a HWR és a T hegemóniája után. Már csak a DIGI-t várjuk, mint Libanontól délre a Messiást! :DDD Hátha egyszer ők is méltóztatnak betelepülni ide...

    Ja annyit megtudtam, hogy beetetésként lesz 120/10-es net havi 1500-ért, vagy 240-es net + telefon + SD full TV 6800-ért. Korrekt árak szerintem! ;)

    Üdv: Klown

    << Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

Új hozzászólás Aktív témák