Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    No kérem szépen délelőtt kijött a technikus! Az aki a hibám elején is kijött.
    Jött és kérdezte, hogy mi volt a laptopos mérés eredménye. Hát semmi mert az elmúlt 2hétben csak vártam de 2x sem jött. Na erre "óóó hogyaza.." reagálás és csend. Nem érti miért nem jöttek ki 2x sem. Pedig konkrétan laptopos kollégát kért. Hát semmi. Mivel korábban a lakásban mindent kipróbált és ugyan úgy tapasztaltuk a hibát(és emlékezett rá!) így utolsó "azért megnézek még valamit ha már kijöttem" dologként megnézte a házban lévő dobozt. De ott is tökéletes minden.
    Mondta, hogy a hibámat NEM adja ki a kezéből mert akkor nem fog történni semmi csak várni fogom a csodát. Holnapra megszerzi a technikusi gépet+modemet és ő maga megnézi a házban lévő doboznál a netet és a területet ellátó CMTS-t is. Úgyis holnap külsős terep napja lesz.
    Nem sokkal rá, hogy elment hívott a upc. Sikerült e elhárítani a hibát. Miért sikerült volna? Házon kívüli a hiba. Ok. Egyeztetnek a technikussal és holnap a műszakis kollégákkal együtt nézik meg a hálózatot.
    Amióta upc-s vagyok csak 1x jött más ember a kiszálláskor. Az összes többi esetben az az ember jött aki foglalkozik a hibámmal! Ez azért elgondolkodtató...

Új hozzászólás Aktív témák