Hirdetés

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz khorvat #54613 üzenetére

    Tartok tőle, hogy mivel te kezdeményezed a jogi procedúrát, ezért nem a UPC-nek kell bizonyítania, hogy tájékoztatott téged (egyébként szerintem be tudná bizonyítani), hanem neked kell bizonyítanod, hogy nem kaptál tájékoztatást. Ebben pedig az a buktató, hogy nemleges körülményt (vagyis azt, hogy valami NEM történt meg), mindig sokkal nehezebb bizonyítani, mint valaminek a megtörténtét. Te ugyanis simán meg is semmisíthetted/törölhetted ill. bármilyen módon eltüntethetted az értesítést, amit a UPC küldött neked. Ők pedig meg tudják majd mutatni, hogy az a tájékoztatás bizony el lett neked küldve, én ezt biztosra veszem.
    De újból mondom, csak hajrá, és majd tájékoztasd a fórum lakóit a vegeredményről. Ezt egyébként mindenkinek üzenem, aki ebben az ügyben perre kíván menni akár a UPC-vel, akár másik kábelszolgáltatóval szemben.
    Jól körül van ez az emelés jogilag bástyázva, az tuti. Talán ott lehet egy pici esély, akinek konkrétan mást ígért egy telefonos ügyintéző, és ezt hangfelvétel is bizonyítja – bár ugye ezeket a felvételeket a UPC őrzi...;)

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák