Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Közönségkedvenc Galaxy vált One UI 6.1-re

    ma Ezen a héten sem tétlenkedett a Samsung szoftverfejlesztő csapata.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sweet Lou 6

    addikt

    válasz cigam #55135 üzenetére

    Mint már említve lett, ha nem csinál az ember külön kedvencek listát, akkor ömlesztve vannak azok a csatornák is, amik a csomag korlátai miatt nem érhető el. Rendben, 20 perc alatt összeállítottam a listát, de mondd ezt egy nyugdíjasnak (akik a legtöbb TV-t nézik), konkrétan még mindig nem érti, hogy miért kell külön kedvencek listát összeállítania, ha nem akarja az üres csatornákat bámulni (és igaza is van).
    Arról már nem is beszélve, hogy állandóan laggol és melegszik, egyszerűen alul van méretezve. A kedvencek beállítása pl. fele annyi időbe telt volna, ha nem a belassult animációkra várok.
    Az egyszeri átlag előfizető ezekből mindössze annyit tapasztal, hogy
    1. mikor kapcsolgat, tele van üres csatornával a TV, a nyugdíjas rokon már hívni akarta a UPC-t, hogy hiba van a szolgáltatásban...
    2. a folyamatos akadás állandóan próbára teszi az ember türelmét
    Ezek az előfizetők a szolgáltatás minőségét biztos, hogy nem pozitívan fogják értékelni. Mindez a hulladék set top box miatt.

    Nem a savazás hajt, ugyanis ellenpéldaként a routert tudnám megemlíteni, amely pozitív csalódás minden értelemben. A Connect Box nemcsak, hogy az ac-s WiFi-t is tudja, hanem még az időalapú MAC szűrést is. Megváltás az előző Ubee-hoz képest, amely pl. egyszerre nem volt képes kétsávos WiFi-re (de azért elérhető volt mind a két sáv a beállításokban)...

    sweetlou6.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák