Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    Boldog új évet!

    Ha már szóba került a Horizon HD box. Leírnám a saját tapasztalatom, (mint többen itt a fórumon, régóta (tavaly április végétől) van nálam ilyen "csoda") a kezdeti nehézségék, fejetlenségek után sikerült egy viszonylag elfogadható eszközt kreálni belőle TV nézésre. Most csak a TV nézésre gondolok, nem az egyéb interaktív szolgáltatásokra!

    Műsorvisszanéző:
    Nincs olyan nap, mikor minimum kétszer nem lehet vissza fele lépni az EPG-ben, box szerint nincs internet kapcsolat, miközben én vígan böngészek! Persze egy újra indítás után már megy.
    Ha ez rendben, akkor jön a következő, nincs visszanéző ikon a műsorok mellett (sehol az EPG-ben)!
    Ha még ez is rendben, akkor van, hogy nincs "LEJÁTSZÁS AZ ELEJÉTŐL" menü pont!
    Ha még ez is rendben, akkor jön a jól ismert hiba kód egyik változata!
    Ha ezek közül egyik sem következik be, akkor talán jó eséllyel végig is tudom nézni az adott műsort!

    Nos, nem egy selejt box van nálam, ez már a sokadik, mind ugyan azzal a hibával. Már HGW is lett cserélve, de nem segített. Az esetek 85%-a kudarcba fullad.

    Ezek után jön a UPC csoda fegyvere, a reset! Persze nem ér semmit! Majd jön a szöveg, hogy nincs semmilyen hiba. Igaz, ez nem hiba, ez egy félre sikerült project (rossz, gyenge hardver, csapnivaló szoftverrel)!

    A többi interaktív szolgáltatás is hasonló színvonalat képvisel!

    Hogy mégis miért kínzom magam mégis ezzel? Nos, sem időm, sem felesleges pénzem nincs a közel 30 km távolságban lévő ügyfélszolgálat felkeresésére, és próbálkozni a cserével.

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák