Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikung

    aktív tag

    válasz cigam #55238 üzenetére

    Neked tökéletesen megy, örülsz a kedvencek funkciónak és a rendezhetőségnek mint majom a farkának. A többi 99% azért nem gond ha leírja hogy egy vödör lócitrom többet ér ?

    Egyébként igazad van, a fagyás és a túlmelegedés nálam sem jelentkezik ... mióta master-slave hosszabbítóra kötöttem. :DDD Azóta ha kikapcsol a TV, áramtalanítja a dobozt is. Mindig friss coldboot, nincsen beragadt processz, se semmi amitől elsötétülhetne a kép és csak hang jönne meg az overlay menü és hasonlók. Azóta nincsen túlmelegedés sem, hisz nem megy 24/7 a TV sem. Ellenben előjött az a hiba hogy nem menti el azonnal a változásokat, tehát ha beállítok valamit és utána kikapcsolom a TV -t, elfelejti az új beállításokat.

    Ja ... az volt már hogy ha a HDMI kimeneten az automatán kívül bármi mást kiválasztasz, egy idő után elkezd akadni a kép ? És mindegy hogy a legmagasabb vagy a legalacsonyabb felbontást választod ki. Amint visszarakod automatára varázsütésre "megjavul".

    (#55237) Intruder2k5

    Itt azért nem csak annyiról van szó hogy 6 tuneres samu boxot vártunk de csak 2 tuneres philips lett. Sokkal inkáb erről :

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák