Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    legelek Úgy értelmeztem hogy már sajnos nincs forgalomban UPC-nél, de ha fű alatt valaki használtan megveszi és átregisztrálja azzal nincs gond, csak legyen meg ami hivatalosan papíron ki van helyezve.
    Nem tudom miért dobták el a Ciscot amikor az a legjobb. :F

    tomp Fogalmam sincs :) Ezekre is csak úgy néznek rá, ha több hibajelentés érkezik (like)
    Valószínűleg jobb hárítani ameddig csak lehet, aztán majd megoldódik. Viszont ha agyon van már szemetelve a FB oldaluk (gondoskodtam róla), meg ha be vannak küldve a hibajelentések, akkor ránéznek/megoldják.

    Kérdeztem a fejlesztésekről, az egyik (gondolom meetingen) szó volt egy 2-3 éven belüli komolyabb fejlesztésről, ami felérhet a konkurenciához. Ergo megint le fog térdelni a hálózatuk mire azt majd újra belövik rendesen ;] Szóval ezt most kibekkelem, megint lehúzok "ügyfélmegtartás" címszóval egy kedvezőbb havi díjat és megvárom hátha. Nálam UPC az olyan, hogy egy kezemen meg tudom számolni az éves hibát, vagy leállást, de ha szar akkor tényleg szar. Valahol konstans szar, akkor inkább ez.

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák