Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    Másnál is vannak gondok a Viasat3 HD adással? Rendszeresen akadozik a kép és/vagy hang. Igaz ez tapasztalható több HD csatornánál is, de nem ilyen sűrűn (néha még SD csatornák is akadnak). A jelszintek itt vannak.

    Már mindent kipróbáltam a Horizon box-nál (újraindítás, reset), de nem oldotta meg a problémát.

    Más. Sikeresen teszteltem az időzített felvételt a Horizon box-on, gondoltam, ha már tudja akkor nem kelek fel a Japán F1-es 3. szabadedzésre a hajnali órákban, majd felveszi nekem szépen. Van itthon egy 80 GB-os 2.5" HDD nBase házban, rádugtam, formáztam, minden tökéletes (próba felvétel simán megy), beállítottam a felvételt az EPG-ből, majd kikapcsoltam a box-ot (a kijelzőt, meg a HDD LED-jét letakartam, ne világítson éjszaka).
    Másnap délután jött a fekete leves! Ugye reggel időmérő, így délutáni szórakozásnak szántam a felvételt. A listában szerepel a felvétel, de elindítani nem tudtam (többszöri kísérlet, újraindítás hatására sem). Mind egy, majd megnézem a vissza nézővel, az is csak a felét volt hajlandó leadni (többszöri próbálkozásnál is ugyan ott állt meg). Így maradt a "virágbolt".

    Kíváncsi voltam a HDD-n lévő fájlokra, így rádugtam a laptopra, egy kis hókusz-pókusz után már láttam is a hiba okát. Sikerült a "drágának" 0 Byte-os fájlokat készíteni! :W Találtam egy SQLite3 adatbázis fájlt is, meg is sikerült nyitni, elég sok infót tárol a felvételről, de a felvett méret nem szerepel benne.

    Ezek után még egyszer biztos nem jut eszbe, hogy felvételt készítsek vele!

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák