Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiraly.andra

    aktív tag

    Elfogadható az, hogy a Connect Box nem tudja lefedni a teljes lakást, míg korábban a Cisco EPC 3208 modem után kötött, lassan 10 éves Linksys WRT160NL router ezt gond nélkül megoldotta?

    Az egész délutánom ráment arra, hogy ezt kelljen mondanom. A változatos csatlakozási problémák megszűnnek, amint közelebb megyek, és újra előjönnek, ha eltávolodom. Előtte minden lehetséges beállítási kombinációt kipróbáltam, és már úgy voltam vele, hogy hétfőn felmondom a szerződést, de ezt a lépést egyelőre elhalasztom.

    A CB-t átkapcsoltam modem üzemmódba, és visszaraktam a Linksys routert, így a két asztali gép a CB-ből kapja a drótot, a mobil eszközök pedig az N-es szabványt is tudó, de így csak elvi 300 mbit/s sebességet adó, és csak a 2,4 Ghz frekvencia tartományban üzemelő Linksys-ből.

    Szeretném, ha a mobilok is gyorsabb netet kapnának, de úgy nem éri meg, ha instabil a kapcsolat, vagy nincs is ;-)) Érdemes-e (reális-e) másik Connect Boxot kérnem? Létezik-e az, hogy az éppen a nagy területen stabil és gyors kapcsolatot ígérő eszköz hibátlan állapotban is gyengébb, mint az említett régi Linksys?

    :a:

Új hozzászólás Aktív témák