Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesporigo

    aktív tag

    Sziasztok!

    Október 25-én telefonon keresztül megrendeltem a upc internet szolgáltatását, ügyintézővel megbeszéltünk egy időpontot, amikor jönnek majd bekötni (mai nap). Net bekötése sikeresen megtörtént, működik is szépen.
    Még a telefonos regisztráció során mondta az ügyintéző, hogy díjnetes fizetés esetén olcsóbb lesz 600Ft-tal a csomag, szóval érdemes. Mondta, hogy mivel még nincs szerződésem, csak ügyfélazonosítóm, ezért regisztráljak azzal. Még 25-én meg is csináltam ezt a regisztrációt, most ránéztem, még mindig Várakozó állapotban van. Most használok először díjnetet, szóval fogalmam sincs, hogy ez mit jelent, és hogy jó-e így. Vagyis még azért várakozik, mert ma volt a bekötés, addig nem is él a díjneten sem?

    Másik kérdésem, hogy a myupc oldalra az emailben kapott ***@upcmail.hu címmel és a hozzá kapott jelszóval kellene belépnem? Mert azzal egyáltalán nem enged be. A webmailbe viszont igen. Regisztráltam saját mailcímmel myupc-re, de abban meg semmit nem látok.

    Egy utolsó kérdés még: a upc-től kapott mailben van egy ilyen bejegyzés: Manuális kábelmodem regisztráció (http://pcreg.upc.hu), hozzá egy felhasználónév és egy jelszó. Mi ez a Manuális kábelmodem regisztráció pontosan? Ide sem tudok bejelentkezni, az alábbi üzenetet kapom:

    Regisztráció sikertelen.
    Berendezései regisztrációja az alábbi ok(ok) miatt nem sikerült.
    Unable to locate cable modem MAC Address

    Ilyenkor mi a teendő?

    Voltam már pár netszolgáltatónál, upc-nél most vagyok először, de eddig ez a legbonyolultabb. :)
    Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák