Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz dualface #73536 üzenetére

    Én a leírt példát tudom felhozni, ott a srác BF1-ezett, CB-vel az általad is leírt mikrolag-spikeokra panaszkodott, pedig a játékban lévő számláló szerint nem volt gondja a pinggel. Ott azt is kipróbáltuk, hogy közvetlenül volt a lapos rákötve a CB-re, meg úgy is, hogy CB modem üzemmódban, utána router. A CB (illetve az 500-as net) előtt nem tapasztalt ilyet.
    Nálam kipróbálta TC7200 modemmel, nem volt problémája. Visszaálltak 240-es netre és kaptak TC7200-at, utána nem panaszkodott ilyenre.

    Mit lehet tenni? Nos, első körben te is a fent leírtakat futhatod végig. Először is én személy szerint mindig a kábellel való összekötést szoktam javasolni, tehát célszerű ezzel kezdeni, akár csak kísérletképpen. Ha úgy is ez van, akkor jöhet az a verzió, hogy kábellel közvetlenül a számítógépet kötöd rá a CB-re, és a CB-t modem üzemmódba kapcsolod (ehhez segítség itt található, ha esetleg szükséges lenne). Ha így javul a helyzet, akkor jöhet az a verzió, hogy a CB-ből egy routerbe megy a net, az fog Wifit is szolgáltatni, majd onnan a számítógépre (én továbbra is első körben kábel, és ha csak nagyon nem szeretnél kábelezni, akkor wifi megoldást javaslom).

    Végül ha egyik se hoz változást, akkor jöhet az ügyfélszolgálat, illetve a technikusnak könyörgés, hogy legyen kedves lecserélni a CB-t valami másra.

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák