Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • golyós

    őstag

    A modem-routerünk mostanában teljesen meghülyül. Délutánonként gindol egyet és random ledob 2 telefont. Rajta vagyunk 4 telefonnal, 1 laptop, 2 tv wifin + 1 tv kábelen. Teljesen random kiválaszt 2 vagy 3 csatlakoztatott eszközt és kész, nincs net. A maradéknak továbbra is van net, tv-n megy a Yt stb. Elfelejtettem a hálozatot, próbálok csarlakozni a saját routeremhez de nem lehet mert még a listában sincs, miközben a mellettem ülő lányom vígan netezik a wifin! A másik telefon -amit szintén ledobott- sem látja, egyszerűen nincs a wifi listában.Az összes szomszéd ott van, de a miénk sehol.
    Csak akkor jön rendbe ha áramtalanítom, ekkor megint jól működik 2 napig.
    Este 11 környékén csinál olyat is, hogy magától újraindúl, ezt is csak azért vesszűk észre mert a tv kiírja, hogy hálozati kábel leválasztva.

    A kedvenc szolgáltatóm szerint, nem látnak hibát bent, szerintük egyszer sem indult újra hetek óta. Mindom érdekes mert tegnap is újraindítottam, átamtalanítás után. Ők nem látják, szerintűk minden oké. Hosszú veszekedésnárán volt hajlandó kiküldeni egy technikust.

    A nmedia box a felvett tv műsort sokszor csak akkor játsza le ha szintín áramtalanítom, egyébként csak a sötét képernyőt mutatja.

    Ez szerintük net hiba.
    Akkor mégis van gond a nettel?
    Ők nem látnak gondot.

    Most erre mit mondjak? :W

    Honor 20 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM

Új hozzászólás Aktív témák