Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz snyper990 #76473 üzenetére

    Viszont a ház másik végében is van egy router, az LAN kábel segítségével terjeszti ki a wifi hatósugarát (össze van kötve a UPC modemmel). De azon keresztül sem gyorsabb.

    Próbáld ki, hogy kikapcsolod az Ubee wifi részét (vagy átváltod bridge módba), és a másik routerrel próbálsz kapcsolódni.

    A UPC-s modemet amúgy sem tudom kiiktatni a hálózatból (abba jön be a koax kábel).

    Bridge módba tudod rakni, és akkor a Wifit nem ő osztja.

    Attól függetlenül, hogy a telepítésre gépen adom ki a parancsot, maga a telepítés a telefonon megy végbe, így nem látom, miért különbözne a végeredmény attól, mintha a telefonon böknék rá a telepítésre. Plusz frissítéseknél is ez van, amit meg nem tudok gépről megoldani.

    Rosszul írtam le, sajnos a kapkodás. Böngészőből nyisd meg a Play áruházat illetve a Twittert, ne alkalmazásból.

    A Play áruház és a Twitter is attól függetlenül, hogy honnan nyitod meg (API vagy böngésző), azonos kapcsolódással éred el. Ha böngészőből is lassabb, akkor sem biztos, hogy a

    Az a gyanús, hogy csak és kizárólag telefonról és csak a Play Áruháznál és Twitternél fordul elő. Mintha valami port-beállítási vagy sávszélesség-hozzárendelési probléma lenne szolgáltatói részről.

    Biztos, hogy nem, mert a szolgáltató nem fogja a Play áruházat vagy a Twittert korlátozni, illetve akkor más is tapasztalna hasonlót.

    Az eszköz beállításban lehet hiba, vagy maga az Ubee lehet hibás szerintem. Hard Reset volt esetleg?

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák