Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tanisz

    senior tag

    válasz lszlogal #80197 üzenetére

    A konkurens a juroptelekom.
    A faluban mindenhol ők vannak, ugyanezek az oszlopokon a UPC elvezette a kábeleit 95%-ban. Látszik is a régi Juropos kábel alatt ott megy a UPC kábele.
    Ezért merem feltételezni, hogy hozzánk is be tudnák húzni abba az 1 utcába, ha nagyon akarnák (kellő inspirációt kapnának)
    Lehet az a bajuk, hogy zsákutca? :D Bár ezt kétlem, jó pár zsákutcában behúzták.

    Ami nálunk van az oszlopon többi kábel az halott, nem veszi igénybe senki (régi Matáv telefon, régi nem létező egyéb szolgáltató), ezt a szomszédoktól is megkérdeztem, hogy van-e náluk más is Juropon kívül, de nincs, se telefon, se más egyéb, csak ELMÜ és a kábelszolgáltató.

    De persze kiderül majd, csak bosszantó, hogy 200 m kábelt az az utcába nem tudnak (vagy akarnak) behúzni.

    (#80198) kabelmania27 biztos én vagyok a béna, de nekem az első linken csak a sima kapcsolat fül jön be, a közműegyeztetésre mi szükség van?

    Amúgy meg amit előbb leírtam, már egyeztettem velük, erre volt a válasz a technikai akadály, de gondoltam ha gyűjtök egy petíciót, hátha veszik a fáradtságot, hogy megoldják a problémát, azért 10-20 potenciális ügyfél nekik is számít talán :)

    [ Szerkesztve ]

    http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

Új hozzászólás Aktív témák