Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Touroll J1 - amikor az átlagos is elég

    ma A megszokott konstrukciót, vagyis pedálszenzort és hátsó agymotort kínál a Touroll, nincs benne semmi rendkívüli, de kedvező az árfekvése.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuskacsa

    senior tag

    Sziasztok!

    Mindenki figyeljen oda a hűségidő lejártára. Minket az elmúlt 2 napban kb hülyének néztek. Lejárt a hűségidő tegnap az egyik mobil előfizetéséről. Hívtuk a UPC-t, kapcsoltak a vodához. Kérdeztük mivel jár, mit tegyünk. Tájékoztattak, h a voda tud kiajánlani új előfizetést. Kaptunk a jelenlegi 4000ft helyett egy 7999ft-s ajánlatot, ami kb köszönő viszonyba nincs a jelenlegivel. Mondtuk, hogy akkor elmegyünk, mert 9 év után ha ennyit adnak, akkor hagyjuk inkább. Ráadásul hozzátették hogy ez azért kapjuk, mert már platina ügyfelek vagyunk :D:D. Ma apósunk átjött neki is UPC van. Mondom hívjuk már fel az ügyfélszolgálatot, hogy neki mikor jár le. Erre mondják, hogy lejárt, és már rég hűség nélkül megy, ugyanannyiért. Mi a jó fenét képzelnek magukról? Félretájékoztatnak, mi ezért ma azt az egy számot átvittük a 20 as szolgáltatóhoz, holott használhattuk volna mindaddig amíg a voda nem rendezi a UPC-vel a dolgait? Mocskos módon azt mondta a vodás ügyintézők, hogy nem maradhatunk a upc-nél, és csak vodás csomagot adhat!!! holott, maradhattunk volna hűségidő nélkül ezen amink van. A csomagunk többi része (2 mobil majd januárban, a net, tv meg márciusban jár le).
    Amit kaptunk még tájékoztatást: Hogy a jelenlegi hűségidő nélkül, lehet h 2 nap, lehet h 5 hónapig működnek még a telefonok, a lejárt szerződésekkel. Gyerekek.... Miféle tájékoztatás ez? Most buktunk egy korlátlan netes előfizetést ami 4000ft????? Mi a jó fenét képzeltek magukról???? Szégyen amit csinálnak. Régen is megtettetek mindet vodafone név alatt, (voltam vodás) és most is ugyanezt teszik. Ráadásul kikértük a tegnapi felvételt, alig akarták ideadni. Alig akarták elfogadni a panaszbejelentést.
    Ennyit arról h 2 jóból jön valami még jobb.... Pedig imádtam ezt a rohadt UPC-t a fenének adta el a vodának magát. Itt Szolnokon hibátlan volt, és a mobiljukat is szerettük.

    Szóval mindenki figyeljen, mert nagyon nagy a katyvasz a cégnél.

    A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák