Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Sziasztok!

    Biztos volt már ilyen kérdés, de most nincs kedvem az elmúlt időszak 50 ezer hozzászólását végigolvasni.

    Szóval, reklámozza itt a vodafone a baromságait, hogy gigabites net, de az ilyen ad hoc arcodba tolt reklámokból konkrétumok nem nagyon derülnek ki.

    A kérdés az, hogy ha az áprilisi (pont akkor jár le a hűség is) vodára átállás esetleg sebességnövekedést von maga után, meg lehet-e tartani a régi eszközöket, mert úgy érzem az újak a mostaniakhoz képest visszalépést jelentenének. Cisco modem stabilitásban tudtommal jobb, mint a CB. Cisconak jobb a pingje plusz ez még IPv6-ot meg wifit és routerfunkciót sem tud.

    IPv6 majd akkor lesz érdekes, ha mindenki átáll arra, de amíg a webes szolgáltatók nagyja még mindig IPv4-ezik, addig sok értelmét nem látom. Wifis router külön van, azért nem fogom a kukába dobni, mert a szolgáltató homegatewayt ad(na).

    Horizon HD médiabox is visszalépés lenne a Pace HD-hoz képest, mert a Horizonból már kifelejtették a modemet. A netes kábelmodem meg a médiabox között amúgy is van kb. 10 méter (két külön szoba), tehát max. olyan eszközzel lehetne megoldani, ami képes egy 5 GHzes wifi jelet etherneten továbbítani. (azaz pont egy access point fordítottja)

    A felvétel meg eddig se érdekelt különösebben, főleg hogy magához a médiaboxhoz kötött, tehát nem lehet archiválni.

Új hozzászólás Aktív témák