Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Roklif

    csendes tag

    Sziasztok!
    UPC 300 mbit/s net előfizetésem van, Budapesten bérlek egy panel lakást. Csak internetre vagyok előfizetve és a lakásba egy koax kábel jön be ami csatlakozik a connect box-ba.
    Az a problémám, hogy a torrent (qBittorrent) nem maximálisan 5 mbit letöltési sebességre volt eddig képes, de legtöbbször inkább csak 2-3 mbittel tölt, feltöltés pedig kb konstant 0.
    Itt valószínűleg nem a nettel hanem a torrenttel lesz gond, egyébként azt írja hogy a 8999-es portot használja a bejövő csatlakozáshoz. Mivel nem nagyon értek a hálózatokhoz, ez nem tudom mit jelent. Port forwardolni kéne ezt a portot? Ha igen azt hogy lehet megtenni? Próbáltam a connect box oldalán (191.168.0.1), de nem találtam.
    Egyébként reggel futtattam egy speed tesztet a céges macbookon és majdnem maximálisan hozta a 300mbit letöltést és a 20 mbit feltöltést. Az előbb újra mértem vele, most már csak 200mbit letöltést produkált, de még ez is nagyon jónak számít. Saját notebookommal is megpróbáltam most és csak 28 mbit letöltést és 19 mbit feltöltést mutatott. Gondolom ezt azért van mert a mac kezeli az 5g-s netet, az enyém meg nem. Így csak max kábellel tudok gyorsabb netet varázsolni a saján laptopomra?

Új hozzászólás Aktív témák