Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ProdyG

    senior tag

    Sziasztok, most vettünk egy új Philips TV-t és érdekes dolgokat vettem észre, aminek ha jól sejtem a UPC media card az oka.
    Ha oly módon állítom be a csatornákat (automata csatornaállítás), ahogy a UPC kéri (DVB-C, "UPC" szolgáltató stb...), akkor a TV menüjéből nem tudom kikapcsolni a felirat funkciót. Amelyik csatornán teletext van, ott megy a felirat, ami rendkívül idegesítő és egyszerűen nem kikapcsolható. A TV szervizesek azt mondták, hogy a UPC hibája ez...

    MindigTV esetében szobaantennával (DVB-T stb...) ez a hiba nem jön elő. A TV menüjében simán felirat OFF és kész, minden tökéletes.

    Ma egy olyan kerülőmegoldást találtam, hogy a UPC-t úgy állítom be, hogy amikor szolgáltatót kell választani a menüben (ahol alapból a UPC-t kéne választani), ott én az "egyéb"-t választom, majd a többi paramétert beállítom, ahogy a UPC alapból kéri. Úgy tűnik így megoldódott a gondom, ki tudom kapcsolni a feliratokat a menüben.

    De igazából nem értem ennek az egészek az okát. mi lehet erre a magyarázat? nincs valami hivatalos megoldás erre? Ja amúgy most az ékezetek nem jók, de az már nem is érdekel...
    azt talán "Magyarország" helyett, valami más ország kiválasztásával lehet kiküszöbölni...
    mindenesetre elég gáz, hogy ilyen kerülőmegoldásokkal kell bohóckodni...

Új hozzászólás Aktív témák