Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crow

    tag

    válasz NoOne1976 #81753 üzenetére

    Ha ez így van, akkor elég nagy pofátlanságnak tartom, hogy ezen a szolgáltatási területen az 500/22-es csomagot is árulja a UPC. A kedves ügyfél nem lesz túlságosan lenyűgözve, mikor rájön, hogy a hálózat a névleges sávszél felére képes valójában.

    A vicc az, hogy a hálózat vadi új. Egy ~8k fős vidéki kisváros ~2k fős külső kerületéről beszélünk, ahol 1-2 hete kezdett szolgáltatni a UPC, a saját frissen kiépített hálózatán keresztül. Errefelé javarészt egyszerű parasztemberek laknak, az egy négyzetméterre eső torrent-huszárok száma kb. elhanyagolható. (Ők már rég elmenekültek a térségből. Én is csak hébe-hóba járok erre: anyámék laknak itt.) Mivel ennyire új a szolgáltatás, így feltételezem, hogy egyébként sincs még túl sok felhasználó. Szóval ha már most túl van terhelve a hálózat, akkor itt valamit nagyon alul-méreteztek...

    A UPC hálózati topológiáját persze nem ismerem. Lehet, hogy a környező, már meglévő szolgáltatási területeik vannak nagyon leterhelve, és annak a hatását érezni itt is?

    [ Szerkesztve ]

    Crow

Új hozzászólás Aktív témák