Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    A lényeg most nem a szolgáltató kibeszélése volt, hanem a kód kérése olyantól aki nem használja :)

    De akkor leírom: a Komjátytól a digi megvette a hálózatot és elkezdett digiként üzemelni. ( 29-es körzet)
    Azóta nagyon sok csatorna ( sportok és az rtl és más egyéb is) állandóan szétesik stb. A szerelők már széttúrták a házat ( nem voltam itt és nem engedtem volna mert nem itt van a gond), minden oszlopot, erősítőt átnéztek, de nem tudják megcsinálni. Jelenleg a régi komjáty rendszert használják. Van amikor 2-3 napig hibátlan és utána nézhetetlen. Fejleszteni ezt nem fogják, mert azt mondják kb fél év múlva, 1 éven belül jönnek optikával - ergo erre a régire nem költenek. Tehát ígéret van. A boxon már bállítottam a digi online kódomat, beállítomm a mindigot stb stb, de rtl szinte sehol nincs, ahol van ott gyenge sd, ami eg 130-as tv-n elég csúf.
    Az RTL most+ on viszont vannak filmek is és a sorozatokat is vissza tudná nézni, ezért kértem ha van olyan aki biztosan nem használja ezt az alkalmazást attól szívesen venném a kódot. Nyilván aki használja az nem ajánlaná fel, de sokan - mint ahogy én sem igen használnám - azt nem érdekli, ezért bátorkodtam feldobni a kérést.

    De elvonatkoztathatunk a szolgáltatótól, talán azt kár is volt beírnom, leegyszerűsítve csak szeretnék egy kódót kérni ha valakinek felesleges, mindegy miért :)

    Ha van ilyen akkor előre is köszönöm!
    Talán még a telenorosoknál is megkérdezem. Az itteni ismeretségi körben szinte senki sem használ upc-t telenort éppen

Új hozzászólás Aktív témák