Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibyke

    tag

    Sziasztok,

    XIV. kerulet vagyok, a kaon mediaszutyoktol a napokban sikerult megszabadulnom, azota mediacarddal nyomom, szinte hibatlan a szolgaltatas, ami feludules az eddigi mediaboxos elmenyek utan.

    Ket problemam van csak, amivel nem jutok dulore, ezek kozul az egyik kifejezetten zavaro, es nem szeretnek vele egyutt elni: TV musorujsagnal minden csatornanal azt kapom, hogy "Az elonezet funkcio ezen a csatornan nem elerheto. Kerjuk menjen vissza a TV adas kepernyore es valtson csatornat". :U

    Akarmelyik csatornarol megyek, ezt a hibauzenetet kapom, ugyanakkor a fenti hibauzenet leokezasa utan ha egy masik csatornara valtok (meg mindig a musorujsagon belul), akkor 4-5 masodpercig latom a kis negyszogben az elo adasat annak a csatornanak, majd utana ismet bejon a fenti hibuzenet, ismet okezni kell, es ismet eltunik az elo elonezet ablak.

    Futottam egy kort a UPC-nel is es az LG-nel is, mindketto a masikra mutogat. Segitsetek, kerlek, hogy valojaban ki a hunyo, melyik oldalt kell kicsit hatorozottabban noszogatnom! Vagy esetleg valakinek van megoldasa erre?

    Azt fontos meg megjegyezni, hogy ha ROMANIA helyet allitok be, akkor - nyilvan teljes ujrahangolas utan - csak 6 csatorna jon be (HBO*, Cinemax*), de azok mindegyiken mukodik egybol az elonezet funkcio a musorujsagbol.

    TV: LG 50UK6950PLB (tehat viszonylag uj), legujabb firmware (5.10.40, 2019. november)

    Masnal mi a helyzet?
    Esetleg Samsungon vagy mas gyartonal?

    koszi elore is! :R

Új hozzászólás Aktív témák