Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz cof #82215 üzenetére

    Valaki itt nemrég 6900-ért kimaxolt csomagot kapott Nonstop L, 500-as net meg TV Prémium vagy mi. Kértem tételes lebontást, de az illető nem írt semmit. Mondom ezt akárhogy sakkozom itt valami nem kerek. Eleve nekünk csak a Nonstop L része 3500 (kedvezményes áron).

    És a TV Comfortra, a 150-es netre, meg a Nonstop L-re aszonták tavaly, hogy 8500 és hogy ez hú milyen csudakedvező ár. Nyilvánvaló hazugság volt.

    Ha a kimaxolt (extrák nélkül, HBO meg mittomén hány plusz box meg médiacard és hasonlók nélkül) csomag 6900, akkor mi miért nem kaptuk meg 8500-as csomagot mondjuk 5900-ért? Az a gáz, hogy még a digivel se tudunk fenyegetőzni, mert anyám sokat dumál vezetékesen és időnként simán efölé menne az ár. Tehát max. kamu érv lehetne, hogy azért megyünk át a Digihez, mert olcsóbb. De ha megint ilyen 7-8k-kal dobálóznak, akkor még reális is lehet a Digire váltás. Meg akkor a feltöltésre se kell a Telekomos prepaid kártyámat használni, aminek a feltöltése 25-33 megabit/s közt mozog, erre a UPC nem képes, legalábbis itt Magyarországon nem.

    Nemrég írtam egyébként, hogy Romániát kivéve az összes olyan országban, ahol még jelen van a UPC magasabbak a feltöltési sebességek, mint itthon.

Új hozzászólás Aktív témák