Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Amúgy két dolog, ami számomra kissé aggasztó, a vodafone-os linkelt lapon ugyanazok a netcsomagok vannak, amik a UPC-nél most is. Ennyiben ki is merül majd a megújulás, hogy ugyanazt kapod mint eddig, csak piros köntösben?

    Másrészt ez az agresszív mobilinternet-tukmálás, ami a kommunikációjukban történik szerintem elég visszatetsző. Elhiszem, hogy baromi akciós meg stb.. de ha sose voltam vodafone ügyfél és nem is akarok lenni, akkor engedessék már meg, hogy továbbra se tudjak a mobilszolgáltatásaikról, mert nem érdekel. A vezetékest meg rejtegetik, mintha csak egy szükséges kolonc lenne.

    Hát ahhoz képest, hogy már hónapok óta megy az átállás és szűk 2 hónap van a teljes fúzióig, elég minimál infók vannak még mindig.

    A vodafone TV (HU) működni fog saját androidos boxszal is vagy felejtős? Mondjuk abból kiindulva, hogy a jelenlegi app elvileg okostelefonokkal is kompatibilis, valószínűleg nem lesz túlságosan eszközfüggő. Mármint natívan nem, az más kérdés, hogy gondolom egy accounttal max. hány eszközön engedik majd használni.

Új hozzászólás Aktív témák