Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • charlie22m

    csendes tag

    Sziasztok!

    Átböngésztem a fórumot, de feltenném a kérdésemet, mert annyira nem vagyok szakavatott a témában.
    Már régóta UPC-s előfizető vagyok, más nem igazán érhető el nálunk és szerintem elég jó áron kapunk jelenleg 120mbit-es netet, Nonstop M-es vezetékes telefont és Bronze analóg kábeltévét. Szerződésünk már határozatlan. A szolgáltatás összességében számunkra megfelelő, a tévét szinte kizárólag csak a gyerekek nézik, a vezetékes telefont kihasználjuk, az internet sávszélesség elegendő.

    A héten azonban felhívtak immáron a Vodafone-tól, egy új ajánlattal. 1 évre kellene aláírni, ami nincs ellenemre, mivel lényegében nincs konkurencia. Az ajánlat tartalma a következő: 150 mbit-es net (mert ma már az a minimum), telefon változatlan formában és 1 db 69 csatornás digitális kábeltévé előfizetés, 1 db ingyen médiabox-szal/mediacard-dal.
    A havidíj lényegében változatlan, a növekmény 100 Ft alatti lenne.

    Lehet az ajánlatban bármi, amire figyelni kell? Lehet valami buktató benne?
    És talán a legfontosabb kérdés: nekünk a digitális kábeltv nem létszükséglet, persze ha van, kipróbáljuk. Ami viszont fontos, hogy több tv készülék van használatban a házban, a gyerekek miatt. Ennek apropóján fel is tettem a kérdést az ügyintézőnek. Azt a tájékoztatást kaptam (és utánanézve, ezt találtam itt a fórumon az összefoglalóban is és hozzászólásokban is, bár ezek elég régiek), hogy 1 tv készüléken lenne digitális az adás, a másik kettőn pedig változatlan formában foghatóak lennének az analóg adások. Ez biztosan így van? Azért vagyok nagyon óvatos, mert nem szeretnék belefutni, mert akkor világvége lesz itthon :) .

    További kérdésem, hogy a tv-nk, amelyiken a digitális adás jönne, a hivatalos honlap szerint alkalmas mediacard fogadására. Melyik jobb: mediacard vagy külön médiabox? Melyik tud többet, stb.? Teljesen hétköznapi felhasználóként gondolom mediacard esetében a tv távirányítójával tudok majd mindent vezérelni. Vagy van még más is?

    Mert összességében változatlan havidíj mellett egy kicsivel többet kapnánk, ez pedig mindenképpen pozitív…

    Nagyon köszönöm a segítséget :R !

Új hozzászólás Aktív témák