Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Roland8622 #91436 üzenetére

    Pont ezt írogattam korábban, csak senki nem reagált rá, mert mindenki az elosztókkal meg a jelszintekkel volt elfoglalva.

    [link]

    Ilyen pörgős topicokban talán érdemes lenne valamiféle altopicokat létrehozni, mert így elvész a sok hsz. a káoszban. Egyik lehetne számlázás, másik árazás lemondás és társai, harmadik az elosztókkal jelszintekkel bohóckodás, negyedik meg mondjuk a TV szolgáltatás nyűgjei. És akkor nem kéne nyomozni annyit, meg nem kéne mindenkinek 60 ezer hsz.-t átpörgetni, hogy megtalálja azt, ami érdekli.

    Ja meg állítólag ez fokozatosan cserélve lesz, mármint a régi boxok a VTV-re.

    Arra módfelett kíváncsi leszek hogy óhajtják megoldani azt, ha a tévé nem a modem közelében van és kizárólag IP alapon megy az a fos, vagy mondjuk néha napján szeretnél valami netet igénylő boxszolgáltatást is igénybe venni. Plusz egy ethernet kábel nem pálya. Egy kurva ethernet kábelért nem vagyunk hajlandóak szétfúratni a lakást, ha nem muszáj. Akkor inkább nem kell tévé. Úgy se nézzük kb. sose. Ha be is kapcsolom a készüléket, akkor is a saját tartalmamat nézem.

    1. hogy tudott más ilyen alacsony havidíjat összehozni?

    Hiába ajánlgatják itt a lemondás menüpontot, van akinek még úgy sem ajánlanak elfogadhatót. Ha így haladunk az lesz, hogy ha nem tudnak 6 ezret mondani vagy max. 6200-at, akkor átmegyünk a Digihez. Sokkal jobb netünk lesz. Most is csak azért van prepaides mobilnetem, hogy 30-40 megabites feltöltésem legyen, mert ezt ez a trágyadomb cég képtelen évek óta biztosítani.

    (nem egy helyiségben van a modem és a tv)

    Szerintem az emberek nagy részének sem. Ahol van legalább két lakóhelyiség, ott nem életszerű, hogy pont a tévé közelében akarsz netezni vagy pont a netes PC-d, laptopod mellett akarsz tévézni.

    Tomp:

    Akik 6-7ezerért megkapják ők többnyire Digis vagy erős Telekom konkurencia jelenlétével érik el.

    Hát látod, hogy nem. Van pofájuk a legalapabb szolgáltatásért majdnem 9000-et elkérni. Na jó a telefon ki van maxolva, de a többi az a default alapszint, nem a nagyon gyógy (csak közszolgáltati és társai)
    De amire válaszoltam GoodSpeednek (vagy mi a neve), abból a hsz.-ből is kiderül, hogy tudják ők 2k-ért is adni azt a Nonstop L-et, ha akarják.

    Igen, menni fog rendesen! Nálam hozza a modem a max sebességet VodaTV mellett is.

    Szerintem ez a koaxos technológiából adódik. Soha nem tapasztaltam párhuzamos letöltések esetén jelentős lassulást vagy instabilitást. Ellenben, ha indítasz egy feltöltést, azonnal romlik a ping és az adott feltöltés drasztikusan ront egy esetleg másik kliens által indított feltöltést is. (a letöltést annyira nem zavarja az se)

    Azt mesélje már el nekem valaki, hogy mivel tud többet a híres vodkafonbox pl. egy androidos S912-es kodis cuccnál? Ott kezdődik, hogy wifi sincs rajta. 5 GHzes pláne nincs. Gondolom semmilyen google playből származó app nem telepíthető rá közvetlenül. Brandelve van, azt a logót a hátam közepére se kívánom. Lineáris tévézésre még mindig jobb a Pace HD. De mivel kezdjük erősen kinőni ezt a korszakot, főleg hogy egyre több csatorna kezdi streamelni saját adását, ezért talán megfelelő lesz az S912-es cucc is, főleg hogy ehhez nem kell még egy extra ethernet kábel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák