Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    válasz cof #92616 üzenetére

    Mivel a TV-ben lévő tuner érzékenyebb így az jobban szétesik.
    voda boxal egy időben a TV

    vargalex
    A házban lakók nem igazán jelzik a hibát... Év eleji túlfeszt is csak én jeleztem pedig mikor végül kijöttek megcsinálni a földszinti dobozban lévő erősítőnél is már rázott erőset a koax...
    Sok a nyugdíjas lakó nálunk. Ezek szerint nekik meg jó az olykor szemcsét analóg is...
    Nem kell mindenkit átterelni persze. De csinálhatnák úgy, hogy aki még OTT-s időben kapta a boxot az maradjon azon.

    Nem adtak valamit, amit vállaltak?
    Még most sem adják! Dolby Digital. Pedig ugye az is szolgáltatás része. HBO esetében meg főleg! IP-n máig nem tudták pótolni a hangsávot.
    24letöltési csatorna óta ilyen! Konkrétan áprilisban előző este 16letöltésivel hibátlan volt a TV. Éjjel felkapcsolták 24-re és reggel már szétesett a TV. Mivel gyengébb lett a jel így a CB-nek magasabb feltöltési jelszinten kell üzemelnie az pedig már bezavar. 45-47dBmV a feltöltési most CB-n. Letöltési pedig -3 és 3dBmV között van. Amíg 16letöltési csatorna volt, addig 6-7dBmV-n ment a feltöltési pedig 41-43dBmV-n.
    Igen, a TV-s osztónál van hpf szűrő azaz a TV és a Voda box is szűrt jelet kap. A szűrő pedig hibátlan, a technikus tegnap direkt rá is mért.
    Miért nem jeleztem a hibát már áprilisban? Mivel OTT-s üzemben ment a box így nem tapasztaltam a hibát, kártyával pedig csak az HBO HD-t és az MTV Live HD-t néztem a hiányzó hangsáv miatt azok pedig hibátlanok.

Új hozzászólás Aktív témák