Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz cof #92697 üzenetére

    Most teljesen véletlenül találtam meg ezt a hozzászólást. Ritkán járok ide, mert amíg érdemi változások nem történnek UPC-ék háza táján, addig fosok rá. Mindennap meg nem fogok napi 200 hsz.-t végigolvasni.

    Viszont kb. 1 éve (szerintem amikor hivatalosan is el lett adva a vodkafosnak a cég) nem megy a wi-free. Önkényesen kikapcsolták. Természetesen a my vodkafos nem engedi visszakapcsolni.

    Mivel mértem? Natúr USB3-as wifi adapterrel USB3-as porton. T9UH, ha nagyon érdekel.

    Annyira nem tudtam mire vélni, hogy az ügyfélszolgálatot is megkérdeztem. Persze nem tudták.

    A pingből lehet látni, hogy ez nem sima 2.4-en mért UPC-s net, hanem wi-free.

    Ami a többi szolgáltatást illeti:
    Biztos csak én lakok a holdon, de az örökös panaszkodókkal ellentétben, nekem sosincs problémám a nettel. Egy baja van. Szar a feltöltési sebesség. De úgy látom ennek emelésére az elkövetkezendő 20 éven belül nem lesz lehetőség.

    Azt várná az ember, hogy majd a marketing bullshitnek legalább a negyede igaz lesz és lesz majd baromi jó vezetékes net is, ami felkavarja az állóvizet, na ehhez képest az állóvíz tömege csak nő, de nem kavarog semerre. Ezenkívül csak az ígérgetések mennek, hogy ez lesz meg amaz lesz. Jó. Mikor?

    Még a feltöltési sebességre: Marha érdekes, Svájcban ott az Alpok, tehát van a koax előtt akadály bőven, érdekes mégis tudnak 60 megabites feltöltést adni. Pedig az is UPC. Hát hogy van ez?

    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák